TJENESTER

 • Belysning
 • Rehabilitering
 • Nybygg
 • Bad
 • Kjøkken
 • Borettslag
 • Ombygging av sikringsskap
 • Varmekabler
 • Lysstyring
 • Varmestyring
 • Tilrettelegging for lading av el-bil

Belysning

Vi har alltid hatt sterkt fokus på belysning. Vi mener at riktig belysning er noe av det viktigste i en bolig eller et næringsbygg. Vi holder oss alltid oppdatert på det siste innen belysning, og jobber tett med både leverandører og produsenter av belysningsutstyr.
Siden 2012 har vi hatt et nært samarbeid med Delta Light. Delta Light er en belgisk belysningsprodusent, som er helt i verdenstoppen når det gjelder design og kvalitet.
Vi prosjekterer som oftest belysningsanleggene selv, men vi kan også sette kundene våre i kontakt med belysningsdesignere.
Vi prøver så godt det lar seg gjøre, og integrere belysningen som en del av boligen.

Rehabilitering

Vi har lang erfaring med rehabiliteringsprosjekter. Ved rehabilitering må man tenke anerledes, enn ved nybygg. Man må se på mulighetene for bevaring av eksisterende anlegg, hvordan integrere nytt inn i eksisterende. Det vil ofte være mindre tilgang for rørføringer, slik at man må vurdere alternative løsninger.
Vi er godt oppdatert på trådløse løsninger, lysstyringssystemer og varmestyringssystemer.

Nybygg

Vi samarbeider tett med flere snekkerfirmaer, og har sammen med de hatt flere nybyggprosjekter. Ved et nybygg, ønsker vi å være tidlig inne i prosessen, slik at prosjektet er best mulig planlagt fra startet av. Vi har et møte så tidlig som mulig, for å starte en tankeprosess hos kunden, slik at de vet mulighetene de har for sitt prosjekt. Vi tar oss av eventuelle søknader vedrørende tilknytning av strømanlegget.

Bad

Vi har god erfaring med baderomsoppussing. Vi samarbeider med veldig dyktige håndverkere, som er godt oppdatert på det siste innen baderomstrender. Bad er ofte små rom, som man må utnytte best mulig. Det er viktig med riktig belysning på bad. Noen ganger ønsker man dempet og behagelig lys, mens man andre ganger har behov for sterkere lys. Ved et godt samarbeid med snekker og flislegger, kan man få til mange spennende belysningsløsninger på et bad.

Kjøkken

Dagens kjøkken har et helt annet strømbehov enn det hadde før. Nå er det vanlig med induksjonstopper, flere komfyrer, kaffemaskiner, vinskap og mye mer. Alt dette har et mye større strømbehov enn det utsyret man brukte før. Det er kommet nye krav vedrørende kjøkken, som sier at forbruksapparater, skal ha hver sin dedikerte kurs. Vi har lang erfaring med rehabilitering av kjøkken. Mange bruker mye penger på et kjøkken, og da er det viktig at sluttresultatet blir bra. Vi har gode råd til riktig belysning til kjøkkenet ditt.

Borettslag

Vi har avtaler med flere borettslag. Vi har sett at de fleste borettslag ønsker kontakt med mindre firmaer, slik at de vet hvem som kommer når de ringer. Vi jobber tett med styremedlemmene, og finner sammen fram til de beste løsningene for borettslaget.