OM OSS

Aspelund Elektro er et autorisert elektrikerfirma, som har levert elektrikertjenester i Oslo og Akershus i over 30 år. I 2004 tok Tore Aspelund over som daglig leder, og dannet et AS. Aspelund Elektro er medlem av Nelfo, og en del av Elektro Union.

Vi er i dag to ansatte. Vi har gjort et bevisst valg på å ikke utvide, men heller fokusere på å bygge tette bånd med våre kunder. Vi vet at mange av våre kunder er veldig glade for å kjenne igjen den elektrikeren som kommer på besøk, og at elektrikeren kjenner både historien til anlegget og kunden. Da er det lettere for oss å tilpasse oss kundens behov og ønsker.

Vi passer hele tiden på å holde oss oppdatert på nye forskrifter og regler, men også nye produkter. Vi ønsker alltid å tilby våre kunder det beste som finnes på markedet. Dette vil gjøre hverdagen deres lettere og mer spennende, men også øke verdien på boligen. Det siste er veldig viktig i dagens boligmarked.

Da vi er et lite firma, er vi veldig avhengig av fornøyde kunder. Fornøyde kunder ringer ofte tilbake. Vi har derfor et stort fokus på å være høflige, punktlige og ryddige. Vi er stolte av å kunne si, at vi aldri får klager på vårt arbeid.

Tore Aspelund

Tore er eier og daglig leder. Han tok over driften av firmaet i 2004,
han var da ferdig utdannet som elektroinstallatør. Tore har jobbet i firmaet siden 1994. I tillegg til den daglige driften av firmaet, har Tore et stort fokus på belysning. Ved siden av jobben som installatør, jobbet han i en 2-årsperiode, som belysningsdesigner.

Knut Aspelund Bjørnerheim

Knut har jobbet i firmaet siden 2007. Han er utdannet elektromontør.
Han er prosjektleder på mange av våre prosjekter, og har kontakten med de fleste av våre borettslag. Knut har også hovedansvaret for prosjektering av lys- og varmestyring. Knut heter også Aspelund, da han er gift med Tores kusine.