Om oss

Aspelund Elektro AS er et autorisert elektrikerfirma, som har levert elektrikertjenester i Oslo og Akershus i over 30 år. I 2004 tok Tore Aspelund over som daglig leder, og dannet et AS. Aspelund Elektro er medlem av NHO Elektro, og er en del av Elektro Union.

Vi er i dag tre ansatte. Vi har gjort et bevisst valg på å ikke utvide, men heller fokusere på å bygge tette bånd med våre kunder. Vi vet at mange av våre kunder er veldig glade for å kjenne igjen den elektrikeren som kommer på besøk, og at elektrikeren kjenner både historien til anlegget og kunden. Da er det lettere for oss å tilpasse oss kundens behov og ønsker.

Vi passer hele tiden på å holde oss oppdatert på nye forskrifter og regler, men også nye produkter. Vi ønsker alltid å tilby våre kunder det beste som finnes på markedet. Dette vil gjøre hverdagen deres lettere og mer spennende, men også øke verdien på boligen. Det siste er veldig viktig i dagens boligmarked.

Da vi er et lite firma, er vi veldig avhengig av fornøyde kunder. Fornøyde kunder ringer ofte tilbake. Vi har derfor et stort fokus på å være høflige, punktlige og ryddige. Vi er stolte av å kunne si, at vi aldri får klager på vårt arbeid.

 

Våre spesialområder

Rehabilitering

Smarthusløsninger

Belysning

Bad

Kjøkken

Nybygg

Borettslag

Tilrettelegging for lading av el-bil

Ombygging av sikringsskap

Varmekabler

Lysstyring

Varmestyring

Aspelund Elektro AS
Org.nr.: 986737839
Medlem av:
Godkjenninger:
Nelfo
Godkjent lærebedrift - vi har lærling